Persondata


 

Med ikrafttrædelsen af persondataforordningen kommer der øget fokus på de persondataretlige regler. Forordningen får virkning i maj 2018 og medfører skærpede forpligtelser for alle, der behandler personoplysninger. Forordningen indfører samtidig et væsentligt forhøjet bødeniveau.

 

Reglerne er svære at omsætte i en praktisk dagligdag, og har man som virksomhed brug for at indrette sig på de nye regler, kan det for mange være en uoverskuelig proces.

 

Codex Advokater kan hjælpe dig med at konvertere reglerne til enkle og praktiske retningslinjer. Vi kan hjælpe dig med at etablere den nødvendige dokumentation, som reglerne dikterer, fx i form af databehandleraftaler, behandlingsfortegnelser, medarbejderinstrukser osv. Vi kan også bistå dig ved henvendelser fra Datatilsynet, eller fra registrerede, som ønsker at udøve deres persondatarettigheder overfor dig.

 

Det kan tage lang tid at implementere de nye regler, herunder at uddanne medarbejdere til de nye arbejdsgange, og vi kan derfor anbefale, at du tager os med råd, så du får effektiviseret processen mest muligt.

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Vi søger to advokater

Vi søger to advokater med en erhvervsretlig profil   Du skal bræ...

Læs nyheden

Ny lov om ægtefællers økonomiske forhold

Ny lov om ægtefællers økonomiske forhold   Den 1. januar ...

Læs nyheden

Den såkaldte ”konefinte” bliver afskaffe…

Den såkaldte ”konefinte” bliver afskaffet pr. 1. januar 2018 &nb...

Læs nyheden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Codex Advokater
Advokatpartnerselskab 
  

Damhaven 5 B
DK - 7100 Vejle

Vitus Berings Plads 5
DK - 8700 Horsens

 

Tel. 
Fax.  
+45 7572 4100
+45 7572 6100 
  www.codexlaw.dk
info@codexlaw.dk 

Kompetence, personlighed, engagement


Codex Advokater er skabt af en fusion mellem Thyssen, Skovbo og Forsberg Advokater og Codex Advokater.

Hos Codex Advokater er vi specialiseret i at yde juridisk rådgivning til erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder i både danske og internationale anliggender.