Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

24 august 2021

Bliv en del af vores Codex – vi søger en advokatsekretær

Vi har rygende travlt og søger derfor efter vores nye dygtige sekretærkollega. Er det dig?

Jobbet

Vi søger en advokatsekretær, der bliver tilknyttet vores kontor i Vejle, men som også har mulighed for at arbejde på vores kontor i Horsens en til to gange om ugen.

Vi ønsker en kollega, der meget gerne må have erfaring med og interesse for et eller flere af følgende områder:

  • selskabsret
  • fast ejendom, herunder ekspedition af handler
  • retssagsbehandling
  • familieret

Du vil komme til at indgå i et samarbejde med en eller flere af partnerne hos os, men du vil også naturligt komme til at samarbejde med andre advokater og sekretærer på kontoret.

Dit arbejde vil bestå i normale sekretæropgaver, herunder selvstændigt og i samarbejde med den ansvarlige advokat at varetage opgaver på områder som fast ejendom, herunder tinglysning etc., selskabsstiftelse, retssagsbehandling via www.minretssag.dk, korrespondance med klienter mv. Derudover vil arbejdet bestå i udarbejdelse af korrespondance og dokumenter, friststyring, korrekturlæsning, kalenderstyring, telefonbetjening og andre lignende opgaver.

Alt afhængig af din erfaring og dine kvalifikationer vil du i vidt omfang få mulighed for at arbejde selvstændigt. Vi forventer, at du har en veludviklet ordenssans og arbejder struktureret med fokus på detaljer. Du sætter standarden højt, og du er med til at kvalitetssikre de opgaver, du arbejder med. Du er perfekt til dansk retskrivning, serviceminded og har let til smil.

Løn- og arbejdsvilkår aftales nærmere. Vi matcher dine faglige kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen.

Din baggrund

Du har måske en baggrund som advokatsekretær, ejendomsmægler, korrespondent eller lignende – men vigtigst af alt skal du have lysten, evnen og viljen til at lære nyt og indgå i vores samarbejde.

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt relevante eksamensbeviser, anbefalinger m.v. til job@codexlaw.dk. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte advokat Lars Egeskov Jespersen på 75 72 41 00.

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Seneste ansøgningsfrist er søndag den 12. september 2021.

Om Codex

Codex Advokater er et af regionens største advokatkontorer med afdelinger i Vejle og Horsens – og vi har netop åbnet kontor i København. Vi beskæftiger os primært med opgaver for erhvervslivet og for offentlige myndigheder. Vi er ca. 50 medarbejdere, heraf 30 jurister. Du kan læse meget mere om os på www.codexlaw.dk.

Vi har et velfungerende team af sekretærer, som med en uhøjtidelig omgangstone sætter standarden og kvaliteten højt.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads med mulighed for personlig udvikling, gode kolleger og en ligefrem, uhøjtidelig og humoristisk omgangstone.