Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

reCAPTCHA is required.
08 december 2022

Bliv en del af vores Codex – vi søger to advokatsekretærer

En til vores kontor i Horsens og en til vores kontor i Vejle

Horsens

På vores kontor i Horsens planlægger en af vores dygtige sekretærer at gå på pension til foråret 2023, og vi søger derfor hendes afløser, der vil blive tilknyttet vores kontor i Horsens, men med en ugentlig arbejdsdag på vores kontor i Vejle.
Vi ønsker en kollega, der meget gerne må have erfaring med og interesse for et eller flere af følgende områder:

• retssagsbehandling

• fast ejendom, herunder tinglysning

• selskabsret

Du vil komme til at indgå i et samarbejde med en eller flere af partnerne hos os, men du vil også naturligt komme til at samarbejde med andre advokater og sekretærer på kontoret.

Dit arbejde vil bestå i normale sekretæropgaver, herunder selvstændigt og i samarbejde med den ansvarlige advokat at varetage opgaver på områder som retssagsbehandling via www.minretssag.dk, fast ejendom, herunder tinglysning etc., selskabsstiftelse, korrespondance med klienter mv. Derudover vil arbejdet bestå i udarbejdelse af korrespondance og dokumenter, friststyring, korrekturlæsning, kalenderstyring, telefonbetjening og andre lignende opgaver.
Du vil som led i dit arbejde komme til at arbejde tæt sammen med udvalgte medarbejdere hos en større klient, hvor du bl.a. fungerer som en ”in house”-funktion for klienten.

Vejle

Til den ledige stilling i Vejle søger vi en kollega, der har lyst til at arbejde med retssager, har flair for tal/ejendomsadministration, og som også kunne tænke sig at arbejde med fast ejendom.

Ud over håndtering af ovennævnte sagsområder, vil arbejdet bestå i udarbejdelse af korrespondance og dokumenter, friststyring, korrekturlæsning, kalenderstyring, telefonbetjening og andre lignende opgaver.

For begge stillinger gælder det, at du, alt afhængig af din erfaring og dine kvalifikationer, i vidt omfang vil få mulighed for at arbejde selvstændigt. Vi forventer, at du har en veludviklet ordenssans og arbejder struktureret. Du sætter standarden højt, og du er med til at kvalitetssikre de opgaver, du arbejder med. Du er perfekt til dansk retskrivning, serviceminded og har let til smil.

Løn- og arbejdsvilkår aftales nærmere. Vi matcher dine faglige kvalifikationer.

Din baggrund:

Du har måske en baggrund som advokatsekretær, ejendomsmægler, korrespondent eller lignende – men vigtigst af alt skal du have lysten, evnen og viljen til at lære nyt og indgå i vores samarbejde.

Ansøgning:

Send din ansøgning vedlagt relevante eksamensbeviser, anbefalinger m.v. til job@codexlaw.dk. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte advokat Lars Egeskov Jespersen på 75 72 41 00.
Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi, hvis den foranstående juleferie tillader det, indkalder til samtaler løbende. Seneste ansøgningsfrist er 3. januar 2023.

Om Codex:

Codex Advokater er et af områdets største advokatkontorer med afdelinger i Vejle, Horsens og København, der primært arbejder med opgaver for erhvervslivet og for offentlige myndigheder. Vi er ca. 65 medarbejdere, heraf ca. 35 jurister. Du kan læse meget mere om os på www.codexlaw.dk.
Vi har et velfungerende team af sekretærer, som med en uhøjtidelig omgangstone sætter standarden og kvaliteten højt.
Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads med gode kolleger og en ligefrem, uhøjtidelig og humoristisk omgangstone.