Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

02 juli 2020

Brænder du for fast ejendom, selskabsret og M&A?

Codex Advokater søger en erhvervsadvokat, der kan hjælpe os med transaktioner – primært inden for fast ejendom.

Vi har rigtig travlt, og vi søger derfor en advokat med en stærk erhvervsretlig profil. Du vil i vidt omfang komme til at arbejde med transaktioner – primært inden for fast ejendom, men også med andre transaktioner og anden erhvervsretlig og selskabsretlig rådgivning.

Er du vores nye advokat, så skal du kunne svare ja til følgende:

  • Du har en god portion indsigt i transaktioner med og regulering af fast ejendom.
  • Du skal brænde for at yde service til vores klienter på et højt niveau og gerne på sigt opbygge din egen klientportefølje.
  • Du har gode teoretiske færdigheder.
  • Du er struktureret og resultatorienteret, og du er i stand til og har dokumenteret erfaring med at gennemskue og styre komplicerede salgs- eller købsprocesser – med øje for detaljen.
  • Du skal være god til at arbejde i teams, da vi meget ofte er to eller flere advokater på den samme sag – også i forhold til klienten. Du skal derfor gerne være udadvendt af natur.

Til gengæld kan vi tilbyde dig en spændende og udfordrende arbejdsplads med mulighed for personlig udvikling. Du får også samarbejde med gode kolleger og en ligefrem, uhøjtidelig og humoristisk omgangstone. Derudover vil du få gode muligheder for at påvirke og tilrettelægge din dagligdag, og vi understøtter og hjælper dig med at udvikle dit speciale.

Codex Advokater er specialiseret i at yde rådgivning til erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder. Vi arbejder både med danske og internationale forhold. Vi arbejder hver dag for at skabe resultater for vore klienter, og vi står personligt bag hver opgave.

Passer ovenstående på dig, og har du lyst til at gøre en forskel hos os, så send os din ansøgning vedlagt eksamensbeviser, anbefalinger m.v. til Lars Egeskov Jespersen på job@codexlaw.dk. Har du spørgsmål til stillingen, så er du også velkommen til at kontakte os på samme mail.

Ansøgningsfrist 15. august 2020 med tiltrædelse snarest muligt.

 

OM FIRMAET

Codex Advokater er et erhvervsorienteret advokatfirma med afdelinger i Vejle og Horsens. Vi er i dag 50 medarbejdere. Læs gerne mere om os på www.codexlaw.dk