Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

reCAPTCHA is required.

Entreprise og byggebranchen

Entreprise og byggebranchen skal navigere i bunkevis af regler om udbud, finansiering, offentligt-private samarbejder, forsikringer og i de senere år også bæredygtighed. Vores specialister kan rådgive, så I får lavet de rigtige kontrakter forud for første spadestik.

Vi rådgiver således med baggrund i at skabe det rigtige kontraktgrundlag forud for, at byggeriet går i gang. På den måde kan en lang række af konflikter undgås efterfølgende.

Konflikter kan dog ikke undgås.

Vi har også mange års erfaring med voldgiftssager og andre retssager på området.

Vi forsøger dog – så vidt det er muligt – at løse konflikter gennem forhandling eller mægling, da det efter vores opfattelse i mange tilfælde er den bedste langsigtede løsning for parterne.

Vi tilbyder yderligere som nogle af de eneste i landet at løse konflikter gennem mediation. Vi på påtager os rollen som mediator og dermed faciliterer en proces mellem flere parter, der ønsker at skabe løsninger, som alle kan være tilfredse med. Denne proces tager typisk en måned, og kan hjælpe til at spare tid, penge og bevare et godt samarbejde. Læs mere om mediation her.