Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

reCAPTCHA is required.

Service og rådgivning

At drive virksomhed i den moderne, digitaliserede, vestlige verden kræver en høj grad af professionalisme. Vores specialister har ekspertise inden for rådgivning om persondata, selskabsformer, outsourcing, omstruktureringer og alle de andre juridiske områder, som kan have indflydelse på din virksomheds succes.

Vi har herudover en bred ekspertise inden for udarbejdelse, forhandling og fortolkning af alle typer kontrakter, herunder i forbindelse med selskabsforhold, aftaler om kapitalejerforhold samt generelle kontraktforhold med udgangspunkt i din virksomheds konkrete forhold.

Vi rådgiver mindre, mellemstore og store virksomheder inden for talrige brancher om deres juridiske forhold og har i den proces fokus på en forståelse af og indsigt i vores klienters virksomheder.

Vi er medlem af Mackrell International, et anerkendt internationalt advokatsamarbejde, som gør, at vi er godt stillet til at løse opgaver for vores klienter med interesser over hele verden i takt med den øgede globalisering.