Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

reCAPTCHA is required.

Sport og kultur

Sport og kultur udspringer af hjertet, men det lever længere i sin egen tid, når det drives som en professionel forretning.

Vores specialister rådgiver om alt det juridiske i forbindelse med finansiering, forsikring, samarbejde og rettigheder, når du vil gøre dine sportslige eller kunstneriske evner til en forretning.

Der er mange nationale aktører i sportens verden som eksempelvis forbund, foreninger, klubber, amatører og professionelle, trænere og sportsudøvere. Rådgivningen i sportens verden dækker således mange juridiske specialeområder.

Vi rådgiver sportsudøveren, der med de rigtige kontrakter og sponsoraftaler får bedre muligheder for at koncentrere sig om sin sport. Vi rådgiver også sportens organisationer som eksempelvis Dansk Squash Forbund og Dansk Golf Union, der har brug for at sikre forholdene omkring deres konkurrenceatleter.

Vi kender sportens særlige begreber og særaftaler samt vilkår og kan også hjælpe, når kontrakterne har et internationalt perspektiv, eller når der opstår konflikter, herunder behandling ved de ordinære domstole eller i de særlige tvistenævn.