Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

17 august 2021

Codex Advokater ansætter ny specialist og åbner kontor i København

Codex Advokater vokser igen og har fået endnu en ny kollega med tiltrædelsen af advokat Sarah Jano.

Sarah kommer fra en stilling hos advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten, hvor hun de sidste 10 år har beskæftiget sig med miljøret i bred forstand og i den forbindelse navnlig med offentligretlig regulering af anlægs- og infrastrukturprojekter.

Sarah er 40 år, og hun er én af landets førende specialister på ledningsområdet. Sarah har for de statslige anlægsmyndigheder været direkte involveret i mange af de rets- og taksationssager, der har været ført igennem de sidste 10 år, om rækkevidden og forståelsen af gæsteprincippet. Sagerne har været retningsgivende for fordelingen af udgifter til ledningsarbejder i forbindelse med gennemførelsen af offentlige anlægs- og infrastrukturprojekter.

Sarah er herudover meget specialiseret inden for forsyning, ekspropriation, naboret, vejforhold mv., og hun er vant til at arbejde tæt sammen med tekniske rådgivere og har en god forståelse for den praktiske virkelighed i store og komplekse projekter.

Sarah bliver en del af Codex Advokaters afdeling for offentlig ret, hvor hun genforenes med Mads Kobberø, Jens Flensborg og Jacob Brandt, som Sarah tidligere har haft fornøjelsen af at arbejde samme med.

Med Sarahs tiltrædelse åbner Codex Advokater også kontor i København, da Sarah og Jacob skal arbejde sammen fra vores nye adresse i Carlsbergbyen (Ny Carlsberg Vej 80).

Et stort velkommen til Sarah, der sammen med Jacob, glæder sig til at byde klienter og samarbejdspartnere inden for på det nye kontor.