Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

17 december 2018

Codex Advokater deltager i international advokatkonference i Bruxelles

Advokat Mikael Grosen Skovbo fra Codex Advokater deltog i weekenden den 16.-18. november 2018 i Mackrell Internationals årlige europæiske advokatkonference i Bruxelles, Belgien.

De faglige emner for de over 60 advokater var bl.a. fremtidens juridiske marked, lovgivning og den digitale økonomi, værdien af digitale aktiver ved død, forretningsudvikling, ligesom der var præsentationer af konkrete sager, hvor advokater fra forskellige lande i netværket har hjulpet deres kunder.

Mikael Grosen Skovbo deltog i panelet under emnet om forretningsudvikling med advokater fra Italien, Cypern og Holland. Ud over den formelle del af programmet, var der også god mulighed for at samle op på verserende sager, sparre og knytte endnu tættere bånd med de øvrige advokater under de sociale arrangementer i løbet af weekenden samt at se lidt af Bruxelles by.

Om Mackrell International

Codex Advokater har siden 1989 været medlem af Mackrell International, som er et internationalt advokatsamarbejde mellem over 90 selvstændige advokatfirmaer fra ca. 60 forskellige lande. Vi kan via vores internationale samarbejdspartnere hjælpe virksomheder og private med juridiske løsninger, juridisk rådgivning og netværk, uanset hvor i verden der måtte opstå behov for det – og med os som lokal sparringspartner. Vi kan trække på et internationalt advokatnetværk på over 4.500 advokater med den påkrævede specialviden og med samme høje krav til kvalitet og effektivitet til løsning af den enkelte opgave, som vi har.

Tillid og kvalitet i rådgivning

Vi har kendt vores internationale advokatkollegaer i mange år gennem løsning af flere opgaver sammen og for hinandens kunder, ligesom vi gennem mange år har deltaget i de årlige konferencer, og derfor kender hinanden personligt. Vi har opbygget et særligt tillids- og fortrolighedsforhold til vores internationale advokatkollegaer, som gør, at vi siger tingene ligeud til hinanden, og vi ved, at vores kunder er i trygge hænder hos vores internationale kollegaer. Vi kan uformelt ringe til hinanden og få et råd, så vores kunder hurtigt kan komme videre, og vi bruger hinandens netværk til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere, når de skal lave forretninger i de respektive lande. Hvis du vil vide mere om Mackrell International, kan du finde yderligere oplysninger på www.mackrell.net, kontakte din advokat hos Codex Advokater eller advokat Mikael Grosen Skovbo på telefon 75 72 41 00 eller på mgs@codexlaw.dk.