Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

07 juni 2022

Codex Advokater fremhævet af Legal500

Vi er stolte over, at Legal500 har opdaget vores dygtige team inden for miljøret og offentlig ret, hvor de har fremhævet os, som en virksomhed man skal holde øje med.

Legal500 skriver blandt andet:

”Codex Advokater har omfattende ekspertise i at rådgive om spørgsmål i krydsfeltet mellem miljøret og offentlig ret. Mads Kobberø, Jacob Brandt og Jens Flensborg er navne at bemærke, sammen med  specialist i forsyningsforhold Sarah Jano og regulatorisk specialist Mark Christian Walters, der tidligere var hos henholdsvis Poul Schmith og Bech-Bruun.”

I forvejen er både Jacob Brandt og Mark Christian Walters ranked som ”Next Generation Partner” hos Legal500, mens Sarah Jano er ranked som ”Other Key Lawyers”.

Legal500 er et uafhængigt internationalt ratingbureau med base i London. Normalt foretager Legal500 med udgangspunkt i advokatfirmaernes egne bidrag en vurdering af, hvilke advokatfirmaer der kan bistå in-house jurister og juridiske afdelinger på udvalgte specialeområder. Ratingen har fokus på at gøre det muligt for udenlandske indkøbere af juridisk bistand i Danmark at finde den rette rådgiver, selvom man ikke har indsigt i det danske advokatmarked.

Stærkt og voksende team

Vi er efterhånden ved at være et stort og stærkt team inden for offentlig ret, som ud over de førnævnte advokater også består af advokat Kristoffer Juul Bertelsen og advokatfuldmægtig Sanne Severinsen.

Codex Advokaters miljøafdeling startede med ansættelsen af Mads Kobberø, hvorefter Jens Flensborg og Kristoffer Juul Bertelsen hurtigt kom til. De seneste år er teamet udvidet med erfarne og nye spidskompetencer inden for miljøretten, som bl.a. tæller Jacob Brandt på affaldsområdet, Sarah Jano på ledningers retsforhold og Mark Walters på habitatområdet.

Codex Advokaters afdeling for offentlig ret har fokus på at bistå kommuner og regioner, og vi er glade for, at vi alligevel er blevet bemærket af et prestigefyldt og anerkendt ratingbureau som Legal500.