Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

22 august 2019

Codex Advokater siger velkommen til advokat Morten Rüdevald

Efter flere år som direktør for og advokat i et større advokatfirma med kontorer i Silkeborg og København vender advokat Morten Rüdevald tilbage til Horsens og bliver fra 1. august associeret partner hos Codex Advokater.

Morten skal primært arbejde ud fra Codex Advokaters kontor på Vitus Berings Plads i Horsens.

Hjem til Horsens

Morten har tidligere været aktiv i advokatbranchen i Horsens i sammenlagt næsten 14 år, og han glæder sig derfor af naturlige årsager til at vende tilbage til sin hjemmebane.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at vende hjem. Det var i Horsens, jeg trådte mine barnesko som fuldmægtig, det var dér, jeg fik bestalling som advokat og senere fungerede som partner hos det største advokatfirma i byen i 10 år. Heldigvis har jeg gennem alle årene haft en rigtig god tilknytning til Horsens og ikke mindst til erhvervslivet i byen, og jeg har hele tiden arbejdet for og med mine kunder i Horsens, så jeg tænker, at jeg hurtigt falder til igen”, siger Morten Rüdevald.

Et perfekt match

”Codex Advokater passer utrolig godt til min profil som en kommercielt orienteret erhvervsadvokat, så jeg er rigtig glad for, at jeg nu kan blive en del af et professionelt og godt sammenspillet hold, hvor jeg har mulighed for at videreudvikle mine kompetencer. Det kan faktisk ikke blive bedre”, fortsætter Morten.

”Vi har gennem en del år haft et rigtig godt kollegialt samarbejde med Morten, og vi kender ham som en meget kompetent og professionel erhvervsadvokat, så at vi nu kan byde ham velkommen på holdet, ser vi frem til med stor glæde”, siger Lars Langhoff fra Codex Advokater og fortsætter, ”og så har Morten en kemi og en humor, der bare passer som fod i hose med vores, hvilket reelt næsten er det vigtigste. Det bliver et perfekt match.”

Business as usual

Morten vil hos Codex Advokater fortsætte sit arbejde som advokat indenfor de gængse erhvervsretlige områder som f.eks. selskabsret, virksomhedsoverdragelser, kontraktsret, køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme mv., og herudover vil Morten også fortsat varetage sine bestyrelsesposter, hvor han aktuelt bl.a. er i bestyrelsen for Kop & Kande kæden, Jacobsens Bakery, Turbineforlaget og RIF. Så det bliver næsten business as usual for Morten – bare i mere hjemlige rammer…