Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

22 august 2019

Codex Advokater har budt velkommen til advokat Morten Rüdevald

Efter flere år som direktør for og advokat i et større advokatfirma med kontorer i Silkeborg og København er advokat Morten Rüdevald vendt tilbage til Horsens, og han er fra 1. august blevet ny associeret partner hos Codex Advokater.

Morten arbejder primært ud fra Codex Advokaters kontor på Vitus Berings Plads i Horsens.

Hjem til Horsens

Morten har også tidligere været aktiv i advokatbranchen i Horsens i sammenlagt næsten 14 år, og han har derfor af naturlige årsager glædet sig til at vende tilbage til sin hjemmebane.

”Jeg har glædet mig utroligt meget til at vende hjem. Det var i Horsens, jeg trådte mine barnesko som fuldmægtig, det var dér, jeg fik bestalling som advokat og senere fungerede som partner hos det største advokatfirma i byen i 10 år. Heldigvis har jeg gennem alle årene haft en rigtig god tilknytning til Horsens og ikke mindst til erhvervslivet i byen, ligesom jeg hele tiden har arbejdet for og med mine kunder i Horsens – og jeg kan da også tydeligt mærke, at jeg hurtigt falder til igen”, siger Morten Rüdevald.

Et perfekt match

”Codex Advokater passer utrolig godt til min profil som en kommercielt orienteret erhvervsadvokat, så jeg er rigtig glad for, at jeg er blevet en del af et professionelt og godt sammenspillet hold, hvor jeg har fået mulighed for at videreudvikle mine kompetencer. Det kan faktisk ikke blive bedre”, fortsætter Morten.

”Vi har gennem en del år haft et rigtig godt kollegialt samarbejde med Morten, og vi har altid kendt ham som en meget kompetent og professionel erhvervsadvokat, så vi var rigtig glade for at kunne byde ham velkommen på holdet”, siger Lars Langhoff fra Codex Advokater og fortsætter, ”og så har Morten en kemi og en humor, der bare passer som fod i hose med vores, hvilket reelt næsten er det vigtigste. Så det har allerede vist sig at være et perfekt match.”

Business as usual

Morten fortsætter hos Codex sit arbejde som advokat indenfor de gængse erhvervsretlige områder som f.eks. selskabsret, virksomhedsoverdragelser, kontraktsret, køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme mv., og herudover varetager Morten også fortsat sine bestyrelsesposter, hvor han aktuelt bl.a. er i bestyrelsen for Kop & Kande kæden, Jacobsens Bakery, Turbineforlaget, Factum2 koncernen og RIF. Så det er næsten business as usual for Morten – bare i mere hjemlige rammer…