Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

20 december 2019

Codex Advokater søger en erhvervsadvokat

Codex Advokater er et erhvervsorienteret advokatfirma med afdelinger i Vejle og Horsens.

Vi er i dag 49 medarbejdere og grundet fortsat vækst, søger vi yderligere en ny advokat til vores kontor i Vejle.

Vi søger en advokat med en stærk erhvervsretlig profil. Du vil komme til at arbejde med kontrakter, M&A og fast ejendom.

Du skal brænde for at yde service til vores kunder på højt niveau og målrettet gå efter på sigt at opbygge din egen kundeportefølje.

Du vil få gode muligheder for at påvirke og tilrettelægge din dagligdag, og vi understøtter og hjælper dig med at udvikle dit speciale.

Vi forventer, at du har erfaring fra advokatbranchen, at du har gode teoretiske færdigheder, at du er struktureret og resultatorienteret, at du har øje for detaljen, er udadvendt af natur, god til at arbejde i teams, og at du gerne indgår i et erhvervsorienteret netværk.

Codex Advokater er specialiseret i at yde rådgivning til erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder i både danske og internationale anliggender. Vi arbejder hver dag for at skabe resultater for vores kunder, og vi står personligt bag hver opgave.

Vi kan tilbyde dig en spændende og udfordrende arbejdsplads med mulighed for personlig udvikling. Vi tilbyder samarbejde med gode kolleger og en ligefrem, uhøjtidelig og humoristisk omgangstone.

Om Codex Advokater:
Codex Advokater er et af regionens største erhvervsorienterede advokatfirmaer. Vi består af et stærkt hold af 49 medarbejdere – 28 advokater og juridiske medarbejdere med hver deres specialer og 21 sekretærer og administrative medarbejdere. Du kan læse mere om os på www.codexlaw.dk.

Vi er specialiseret i at yde rådgivning til erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder, hvor vi lægger stor vægt på at møde vore kunder – store som små – i øjenhøjde og yde dem en kompetent og let tilgængelig rådgivning.

Som medarbejder vil du opleve, at vi interesserer os for dig og dine kollegaer, fordi vi tror på, at medarbejdere der trives på arbejdspladsen, er de bedste medarbejdere. Vi har derfor en målsætning om at opretholde en god og humoristisk atmosfære samtidig med, at vi yder en seriøs og professionel rådgivning til vores erhvervskunder og private kunder.

Vi kan tilbyde dig et spændende arbejde, hvor du får god mulighed for at videreudvikle dine faglige og personlige færdigheder.

Ansøgning:
Send os din ansøgning vedlagt eksamensbeviser, anbefalinger m.v. til Lars Egeskov Jespersen på job@codexlaw.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen i øvrigt, kan disse rettes til advokat Lars Egeskov Jespersen på tlf. 20 95 48 10.