Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

29 januar 2019

Codex Advokater søger velkvalificeret sekretær

Til vores velfungerende team af sekretærer søger vi en dygtig advokatsekretær til vores kontor i Vejle.

Codex Advokater er et af regionens største advokatkontorer med afdelinger i Vejle og Horsens, der primært arbejder med opgaver for erhvervslivet. Vi er ca. 45 medarbejdere, heraf 25 jurister.

Vi har et velfungerende team af sekretærer, der med en uhøjtidelig omgangstone sætter standarden og kvaliteten højt. Hvis du har lyst til at blive en del af teamet i Vejle, vil vi meget gerne høre fra dig.

Dit arbejde vil bestå i normale sekretæropgaver som fx udarbejdelse af korrespondance og dokumenter, korrekturlæsning, håndtering af mails, kalenderstyring, telefonbetjening, praktisk koordinering, friststyring og andre lignende opgaver.

Vi ser gerne, at du har kendskab til fast ejendom, herunder ekspedition af handler, tinglysningsmæssige ekspeditioner m.v. Det vil også være en fordel, hvis du har kendskab til selskabsret, så du kan bistå med ekspeditioner i forhold til bl.a. Erhvervsstyrelsen.

Du har måske en baggrund som advokatsekretær, ejendomsmægler, korrespondent eller lignende – men vigtigst af alt skal du have lysten, evnen og viljen til at lære nyt og indgå i vores samarbejde.

Vi forventer, du har en veludviklet ordenssans og arbejder struktureret med fokus på detaljer. Du sætter standarden højt, og er med til at kvalitetssikre de opgaver, du arbejder med. Du er perfekt til dansk retskrivning, serviceminded og smilende.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads med mulighed for personlig udvikling, gode kolleger og en ligefrem, uhøjtidelig og humoristisk omgangstone. Løn- og arbejdsvilkår aftales nærmere, idet disse vil matche de faglige kvalifikationer. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Send din ansøgning vedlagt eksamensbeviser, anbefalinger m.v. til job@codexlaw.dk. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte advokat Lars Egeskov Jespersen på 75 72 41 00.

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Seneste ansøgningsfrist er den 18. februar 2019, da vi forventer samtaler afsluttet i uge 8.