Ansættelsesret

 

Hos Codex Advokater er vi klar til at rådgive selskaber og andre erhvervsdrivende vedrørende ansættelsesretlige problemstillinger i forbindelse med f. eks. ansættelse og afskedigelse af medarbejdere.

Codex advokater har endvidere stor erfaring i udarbejdelse af ansættelseskontrakter, herunder direktørkontrakter.

Særligt opsigelse af medarbejdere, der er beskyttet af reglerne i ligebehandlingsloven, forskelsbehandlingsloven m.fl. kan være komplicerede at håndtere korrekt. Tilsvarende viser praksis, at det ofte volder problemer, når en opsigelse indebærer, at arbejdsgiveren skal foretage et valg mellem flere forskellige ansatte.

Ukendskab til de til tider komplicerede arbejdsmarkedsretlige regler kan koste virksomheden dyrt, og tidlig rådgivning hos Codex Advokater kan derfor være med til at minimere og optimere udgifterne. Vi kan tilbyde dels en løbende rådgivning af den daglige personalemæssige drift dels håndtering af konflikter, som er gået i hårdknude, og er endt ved domstolene eller i en voldgift.

Erhvervsdrivende ønsker ofte at pålægge deres ansattes kunde- og konkurrenceklausuler for at sikre eksistensen af virksomhedens forretningsgrundlag. Codex Advokater er klar til at rådgive omkring udformningen og rækkevidden af disse klausuler og de udgifter, der er forbundet med klausulerne i tilfælde af ansættelsesforholdets ophør.

Hos Codex Advokater betjener vi en bred vifte af erhvervsdrivende fra den selvstændige med ganske få ansatte til internationalt orienterede selskaber med flere hundrede ansatte.

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Vi søger en jurastuderende

CODEX ADVOKATER SØGER JURASTUDERENDE   Vi søger en stud.jur., ...

Læs nyheden

AB 92 bliver til AB 18 – nye aftalevilkå…

AB 92 bliver til AB 18 – nye aftalevilkår for byggeriet Den 21. juni 2...

Læs nyheden

Ændring af selskabsloven 1.7.2018

  Ændring af selskabsloven 1.7.2018   I maj 2018 blev der vedtag...

Læs nyheden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Codex Advokater
Advokatpartnerselskab 
  

Damhaven 5 B
DK - 7100 Vejle

Vitus Berings Plads 5
DK - 8700 Horsens

 

Tel. 
Fax.  
+45 7572 4100
+45 7572 6100 
  www.codexlaw.dk
info@codexlaw.dk 

Kompetence, personlighed, engagement


Codex Advokater er skabt af en fusion mellem Thyssen, Skovbo og Forsberg Advokater og Codex Advokater.

Hos Codex Advokater er vi specialiseret i at yde juridisk rådgivning til erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder i både danske og internationale anliggender.