Insolvensret, konkurs og rekonstruktion af virksomheder

 

Konkurs

Vi har gennem årene fungeret som kurator i både større og mindre konkursboer på foranledning af banker, sparekasser eller andre kreditorer. Vi har således varetaget afvikling af kriseramte virksomheder indenfor en række brancher, både produktions- og servicevirksomheder, detailhandel m.v. Vi har i den forbindelse et netværk af tilknyttede firmaer til gennemførelse af vurdering og salg af aktiverne. Som led i konkursbehandlingen har Codex Advokater endvidere som kurator gennemført retssager om omstødelse.

Codex Advokater har endvidere rådgivet pengeinstitutter eller andre kreditorer i forbindelse med rejste omstødelseskrav.

 

Rekonstruktioner

Codex Advokater har i en række sager forestået rekonstruktioner af kriseramte virksomheder, både i forbindelse med anmeldte rekonstruktioner (betalingsstandsninger) og i forbindelse med gennemførelsen af frivillige akkorder, moratorieordninger eller lignende. Vi har medvirket til gennemførelse af rekonstruktioner, hvor den kriseramte virksomhed er blevet videreført, enten gennem en aftale med virksomhedens kreditorer, eller gennem et salg af virksomheden.

Codex Advokater har endvidere som kreditorrepræsentant rådgivet i forbindelse med vurdering af rekonstruktionsforslag, akkordforslag, moratorieordninger eller lignende.

 

Gældssanering

Codex Advokater er tilknyttet Skifteretten i Kolding som fast medhjælper i gældssaneringssager. Vi har således opbygget en betydelig erfaring og ekspertise med gældssaneringer, hvorfor vi også rådgiver om afvikling af gæld på gældssaneringslignende vilkår, hvor dette er relevant.

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Ny lov om ægtefællers økonomiske forhold

Ny lov om ægtefællers økonomiske forhold   Den 1. januar ...

Læs nyheden

Den såkaldte ”konefinte” bliver afskaffe…

Den såkaldte ”konefinte” bliver afskaffet pr. 1. januar 2018 &nb...

Læs nyheden

Status på databeskyttelsesforordningen?

Status på databeskyttelsesforordningen?     Selv om databeskytte...

Læs nyheden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Codex Advokater
Advokatpartnerselskab 
  

Damhaven 5 B
DK - 7100 Vejle

Vitus Berings Plads 5
DK - 8700 Horsens

 

Tel. 
Fax.  
+45 7572 4100
+45 7572 6100 
  www.codexlaw.dk
info@codexlaw.dk 

Kompetence, personlighed, engagement


Codex Advokater er skabt af en fusion mellem Thyssen, Skovbo og Forsberg Advokater og Codex Advokater.

Hos Codex Advokater er vi specialiseret i at yde juridisk rådgivning til erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder i både danske og internationale anliggender.