Internationale retsforhold

 

Codex Advokater har stor erfaring med internationale retsforhold. Codex Advokater yder rådgivning om internationale retsforhold og samarbejder i den forbindelse med advokater i en række lande. Vi har en særlig erfaring inden for international handelsret, herunder med udarbejdelse af internationale kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser samt agent- og forhandleraftaler.

Codex Advokater har endvidere erfaring med gennemførelse af internationale virksomhedsoverdragelser eller overdragelse af koncerner, der indeholder datterselskaber eller associerede selskaber i udlandet.

 

Mackrell International

Codex Advokater er medlem af Mackrell International, som er et internationalt advokatsamarbejde mellem ca. 90 selvstændige advokatfirmaer fra hele verden.

Codex Advokater kan hjælpe jeres virksomhed med juridiske løsninger, rådgivning og netværk, uanset hvor i verden, der måtte opstå behov for det. Vi kan trække på et internationalt advokatnetværk på over 4.500 advokater med den påkrævede specialviden og med samme høje krav til kvalitet og effektivitet til løsning af den enkelte opgave, som vi har.

Vi har kendt vores advokatsamarbejdspartnere i Mackrell International i mange år gennem løsning af flere opgaver sammen og deltagelse på de årlige konferencer og har derfor opbygget et særligt tillidsforhold.

Mackrell International er af den anerkendte internationale guide, Chambers & Partners Global Guide for Clients, kåret til "Leading Lawfirm Network".

Jeppe Meulengracht Fogh, Chief Legal Officer, Stibo Systems A/S udtaler;

"Vi har haft stor gavn af at bruge Codex Advokater fra Danmark og deres internationale samarbejdspartnere i Mackrell International i forbindelse med udarbejdelsen af juridiske redegørelser i 12 forskellige lande rundt om i verden.

Det var såvel tidsmæssigt, som økonomisk af stor værdi for os kun at have en lokal advokat som kontaktperson med den overordnede styring, hvilket gjorde, at opgaven blev løst hurtigt og til den rette pris".

 

For yderligere oplysninger kontakt en af vores advokater, læs mere om vores internationale samarbejde her, læs mere på Mackrell Internationals hjemmeside www.mackrell.net eller se Mackrells præsentationsvideo her

 

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Vi søger en jurastuderende

CODEX ADVOKATER SØGER JURASTUDERENDE   Vi søger en stud.jur., ...

Læs nyheden

AB 92 bliver til AB 18 – nye aftalevilkå…

AB 92 bliver til AB 18 – nye aftalevilkår for byggeriet Den 21. juni 2...

Læs nyheden

Ændring af selskabsloven 1.7.2018

  Ændring af selskabsloven 1.7.2018   I maj 2018 blev der vedtag...

Læs nyheden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Codex Advokater
Advokatpartnerselskab 
  

Damhaven 5 B
DK - 7100 Vejle

Vitus Berings Plads 5
DK - 8700 Horsens

 

Tel. 
Fax.  
+45 7572 4100
+45 7572 6100 
  www.codexlaw.dk
info@codexlaw.dk 

Kompetence, personlighed, engagement


Codex Advokater er skabt af en fusion mellem Thyssen, Skovbo og Forsberg Advokater og Codex Advokater.

Hos Codex Advokater er vi specialiseret i at yde juridisk rådgivning til erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder i både danske og internationale anliggender.