Fast ejendom

 

Gennem årene har vi varetaget overdragelser for betydelige beløb, både som direkte overdragelser af ejendomme eller som led i selskabsoverdragelser.

Codex Advokater giver en helhedsorienteret rådgivning med et betydeligt kommercielt hensyn. Dette indebærer, at vi også rådgiver om handlens vilkår og gennemførelse, finansieringsforhold og andre forhold af betydning for ejendommens drift.

I forbindelse med overdragelse af udlejnings- og erhvervsejendomme gennemfører vi en grundig due diligence af ejendommens forhold, således at alle forhold af betydning afdækkes.

Vi sørger for, at den faktiske gennemførelse af overdragelsen, herunder deponering og frigivelse af købesummen, registrering af skøde, samt udarbejdelse af refusionsopgørelse så vidt muligt sker gnidningsfrit og til aftalt tid.

Codex Advokater har et professionelt forhold til andre aktører i forbindelse med en overdragelse, både banker, kreditforeninger og ejendomsmæglere, hvilket sikrer en effektiv sagsbehandling.

Codex Advokater har gennem årene også rådgivet private om køb og salg af villaer, lejligheder og grunde, hvorfor vi har oparbejdet en betydelig erfaring med sådanne overdragelser.

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Vi søger en jurastuderende

CODEX ADVOKATER SØGER JURASTUDERENDE   Vi søger en stud.jur., ...

Læs nyheden

AB 92 bliver til AB 18 – nye aftalevilkå…

AB 92 bliver til AB 18 – nye aftalevilkår for byggeriet Den 21. juni 2...

Læs nyheden

Ændring af selskabsloven 1.7.2018

  Ændring af selskabsloven 1.7.2018   I maj 2018 blev der vedtag...

Læs nyheden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Codex Advokater
Advokatpartnerselskab 
  

Damhaven 5 B
DK - 7100 Vejle

Vitus Berings Plads 5
DK - 8700 Horsens

 

Tel. 
Fax.  
+45 7572 4100
+45 7572 6100 
  www.codexlaw.dk
info@codexlaw.dk 

Kompetence, personlighed, engagement


Codex Advokater er skabt af en fusion mellem Thyssen, Skovbo og Forsberg Advokater og Codex Advokater.

Hos Codex Advokater er vi specialiseret i at yde juridisk rådgivning til erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder i både danske og internationale anliggender.