Velkommen til Codex Advokater

 

Codex Advokater er skabt af en fusion mellem advokatfirmaerne Thyssen, Skovbo og Forsberg Advokater og Codex Advokater. Codex Advokater har i dag kontorer i både Vejle og Horsens. Codex Advokater er et af regionens største erhvervsorienterede advokatfirmaer. Codex Advokater består af et stærkt hold af 25 jurister med hver deres specialer og en række fagligt kompetente medarbejdere, der står klar til at løse dine forretningsmæssige- og juridiske udfordringer. 

Codex betyder standard eller retningslinje, og er også en gammel latinsk betegnelse for en lovbog.

Vi arbejder hver dag for at skabe resultater for vores klienter. Vi står personligt bag hver opgave, og vores viden og engagement gør vores klienters forretning stærkere i en konkurrencepræget verden. Det er vores dna – vores codex.

Vi beskæftiger os primært med rådgivning af erhvervsvirksomheder i både danske og internationale anliggender. Vores klienter, der geografisk er spredt over det meste af landet, omfatter alle typer af virksomheder, fra store internationale og nationale virksomheder til håndværksmesteren. Vi bistår også vores klienter med løsningen af private spørgsmål og rådgivning herom.

Vi er medlem af Mackrell Internationalet internationalt advokatsamarbejde.

 

Specialiseret rådgivning

Med henblik på at yde en kvalificeret rådgivning, specialiserer vi os løbende inden for erhvervsrådgivningens discipliner. Hver medarbejder har således sine specialer ved siden af den almindelige, grundlæggende erhvervsrådgivning, som alle kontorets jurister beskæftiger sig med.

Vores målsætning er at være sparringspartner for vores klienter, hvor en effektiv og kompetent sagsbehandling sættes i højsædet, samtidig med at budskabet fremstilles let tilgængeligt.

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Vi søger en jurastuderende

CODEX ADVOKATER SØGER JURASTUDERENDE   Vi søger en stud.jur., ...

Læs nyheden

AB 92 bliver til AB 18 – nye aftalevilkå…

AB 92 bliver til AB 18 – nye aftalevilkår for byggeriet Den 21. juni 2...

Læs nyheden

Ændring af selskabsloven 1.7.2018

  Ændring af selskabsloven 1.7.2018   I maj 2018 blev der vedtag...

Læs nyheden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Codex Advokater
Advokatpartnerselskab 
  

Damhaven 5 B
DK - 7100 Vejle

Vitus Berings Plads 5
DK - 8700 Horsens

 

Tel. 
Fax.  
+45 7572 4100
+45 7572 6100 
  www.codexlaw.dk
info@codexlaw.dk 

Kompetence, personlighed, engagement


Codex Advokater er skabt af en fusion mellem Thyssen, Skovbo og Forsberg Advokater og Codex Advokater.

Hos Codex Advokater er vi specialiseret i at yde juridisk rådgivning til erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder i både danske og internationale anliggender.