Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

reCAPTCHA is required.

Familieret

Hos Codex Advokater er vi klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige juridiske valg i dit familie- og privatliv.

Vi kan hjælpe med relevant og kompetent rådgivning vedrørende forholdene som ugifte samlevende, som enlig eller som gift. Vi bistår med oprettelse af ægtepagter, samlivsaftaler, samejekontrakter vedr. huse mv., og selvfølgelig også oprettelse af testamenter.

Vi kan også hjælpe i tilfælde af samlivsophævelse, separation og skilsmisse. Der er i disse situationer ofte tre forhold, der skal afklares, og vi bistår med alle tre dele.

Den første del handler om børnene. Skal der fortsat være fælles forældremyndighed, hvor skal børnene bo, og hvordan skal samværet være med den af forældrene, som ikke har barnet/børnene boende. Vi kan også hjælpe med sager vedr. børnebidrag.

Den anden del handler om deling af aktiver. Har man været gift, skal alle aktiver, som ikke tilhører ægtefællerne som særeje, deles. Er der særeje, skal det nærmere omfang heraf måske også afklares. Har man ikke været gift, er det som udgangspunkt kun de aktiver, man ejer sammen, der skal deles.

Den sidste del handler om selve valget mellem separation og skilsmisse, og om der skal betales bidrag fra den ene ægtefælle til den anden.

Vi oplever, at der især i den indledende fase og ofte også undervejs og efterfølgende opstår en række spørgsmål. Har du behov for hjælp, så kontakt Codex Advokater.

Det koster ikke noget at spørge – giv os et kald