Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

reCAPTCHA is required.

Køb og salg af ejendom

Vi har den betydelige brancheindsigt, som kræves for at rådgive på det komplekse danske ejendomsmarked.

Rådgivning om køb og salg af fast ejendom er en af vores kernekompetencer. Vi har gennem årene varetaget overdragelser for betydelige beløb, både som direkte overdragelser af ejendomme eller som led i selskabsoverdragelser.

Vi giver en helhedsorienteret rådgivning med et betydeligt kommercielt hensyn. Dette indebærer, at vi også rådgiver om handlens vilkår og gennemførelse, finansieringsforhold og andre forhold af betydning for ejendommens drift.

Vores ekspertise omfatter både køb og salg af erhvervsejendommen og privates køb og salg af privat bolig.

Vi sørger for, at den faktiske gennemførelse af overdragelsen, herunder deponering og frigivelse af købesummen, registrering af skøde, samt udarbejdelse af refusionsopgørelse så vidt muligt sker gnidningsfrit og til aftalt tid.

I forbindelse med overdragelse af udlejnings- og erhvervsejendomme gennemfører vi en grundig due diligence af ejendommens forhold, således at alle forhold af betydning afdækkes.

Vi har et professionelt forhold til andre aktører i forbindelse med en overdragelse, herunder banker, kreditforeninger og ejendomsmæglere, hvilket sikrer en effektiv sagsbehandling.

Vi kan også hjælpe dig med selvsalg af din bolig. Læs mere her.