Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

reCAPTCHA is required.

Persondata

Med ikrafttrædelsen af persondataforordningen er der kommet øget fokus på de persondataretlige regler. Forordningen fik virkning i maj 2018 og medførte skærpede forpligtelser for alle, der behandler personoplysninger. Forordningen indførte samtidig et væsentligt forhøjet bødeniveau.

Reglerne er svære at omsætte i en praktisk dagligdag, og har man som virksomhed brug for at indrette sig på de nye regler, kan det for mange være en uoverskuelig proces.

Codex Advokater kan hjælpe dig med at konvertere reglerne til enkle og praktiske retningslinjer. Vi kan hjælpe dig med at etablere den nødvendige dokumentation, som reglerne dikterer, fx i form af databehandleraftaler, behandlingsfortegnelser, medarbejderinstrukser osv. Vi kan også bistå dig ved henvendelser fra Datatilsynet, eller fra registrerede, som ønsker at udøve deres persondatarettigheder over for dig.

Det kan tage lang tid at implementere de nye regler, herunder at uddanne medarbejdere til de nye arbejdsgange, og vi kan derfor anbefale, at du tager os med råd, så du får effektiviseret processen mest muligt.

Codex Advokater tilbyder herudover at holde foredrag om persondata, bl.a. som led i virksomhedens uddannelse af sine medarbejdere.