Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

19 maj 2022

Mackrell International anerkendt i Chambers Global Guide for 10. år i træk

Codex Advokater er det eneste danske medlem af Mackrell International, som er et internationalt advokatsamarbejde mellem 96 selvstændige advokatfirmaer fra 60 forskellige lande.

Mackrell International er netop for 10. år i træk blevet rangeret som et ledende globalt advokatnetværk af den anerkendte internationale guide, Chambers Global Guide.

Chambers Global Guide bedømmer og rangerer advokater, advokatfirmaer og advokatnetværk i mere end 200 lande verden over. Rangordninger er baseret på dybdegående gennemgang af et dedikeret og erfarent team af undersøgere.

Fortsætter med at gøre en forskel

For Mackrell International er det vigtigt at gøre en forskel for kunder, og det er netop det, som for 10. gang i træk har sikret Mackrell International anerkendelsen som et ledende globalt advokatnetværk.

Codex Advokater kan via det internationale advokatsamarbejde tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere juridiske løsninger, rådgivning og netværk, uanset hvor i verden, der måtte opstå behov for det – og med os som sparringspartner i Danmark.

Codex Advokater kan via Mackrell International netværket trække på et dedikeret international advokatnetværk på over 4.500 advokater med den påkrævede specialviden og med samme høje krav til kvalitet, service og effektivitet til løsning af den enkelte opgave.

Codex Advokater er stolte over at være en del af Mackrell International og anerkendelsen af netværket fra Chambers Global Guide.