Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

Persondatapolitik

I det følgende kan du læse Codex Advokaters politik for behandling af dine personoplysninger, som du afgiver, når du besøger Codex Advokaters hjemmeside og anvender hjemmesidens forskellige tjenester.

Vi indsamler dine personoplysninger, som du afgiver på Codex Advokaters hjemmeside, eller som du giver dit samtykke til.

Codex Advokater har løbende adgang til statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden, men det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger, hvorfor de ikke er personhenførbare.

De statistiske oplysningerne vil kun blive anvendt til udvikling og forbedring af hjemmesiden og de services, som hjemmesiden tilbyder m.v.

Herudover indsamles alene oplysninger, der kan identificere en bestemt person eller virksomhed, såfremt du udtrykkeligt har givet oplysningerne til os, fx ved tilmelding til vores nyhedsbrev. Vores behandling af oplysningerne er således baseret på dit samtykke. Du kan på ethvert tidspunkt trække samtykket tilbage med fremadrettet virkning.

De personoplysninger, som Codex Advokater indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din firmaadresse, din stillingsbetegnelse og lignende identifikationsoplysninger. Herudover indsamler vi oplysninger om din færden på www.codexlaw.dk.

De personhenførbare oplysninger vil blive behandlet fortroligt og anvendes til at sende dig vores nyhedsbreve. Herudover indsamler Codex Advokater dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser, målrettet markedsføring og statistik. Kun de personer, som anmoder om det, vil modtage e-mails eller andre meddelelser fra os med nyhedsbreve, tilbud mv. Du har altid mulighed for efterfølgende at angive, at du fremover ikke ønsker at modtage henvendelser fra os.

Vi deler ikke oplysningerne med andre tredjeparter end den eksterne databehandler, som hoster Codex Advokaters hjemmeside og Google Analytics. Din IP-adresse overlades til vores samarbejdspartner, Google Analytics, som behandler denne for at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Google Analytics handler alene på vegne af Codex Advokater, hvorfor de ikke må anvende oplysningerne til egne formål.

Codex Advokater opbevarer kun dine personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, til hvilke dine personoplysninger er indsamlet.

Som registreret har du som udgangspunkt ret til at anmode Codex Advokater om indsigt i, berigtigelse eller sletning af personoplysningerne eller gøre indsigelse mod behandlingen samt ret til udlevering af personoplysningerne.

Du kan få nærmere oplysninger, herunder om dine rettigheder til at få rettet og slettet oplysninger m.v., ved at rette henvendelse til Codex Advokater.

Klager over behandling af personoplysninger kan rettes til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, telefon 3319 3200, df@datatilsynet.dk, www.datatilsynet.dk

 

Brug af Cookies
På hjemmesiden gøres der brug af ”cookies”. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i webbrowseren på din computer, smartphone, iPad eller hvad du ellers surfer nettet med, når du besøger hjemmesiden. Cookies gør det muligt at genkende din computer mv. og samle information om din adfærd på nettet, herunder hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser, samt sikre, at den fungerer rent teknisk. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde til at få et website til at fungere efter hensigten. En cookie er en passiv fil, og den kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Den er anonym, og indeholder ingen personoplysninger. Cookies anvendes af stort set alle websites.