Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

reCAPTCHA is required.

Vores skarpeste våben er viden

Codex betyder standard eller retningslinje og er en latinsk betegnelse for en lovbog. Vi arbejder hver dag for at skabe resultater for vores klienter. Vi står personligt bag hver opgave, og vores viden og engagement gør vores klienters forretning stærkere i en konkurrencepræget verden.

Vi tror på, at en stor forretningsforståelse og kendskab til de markeder, vores klienter bevæger sig i dagligt, er med til at skærpe vores klienters position. Og vi samler på viden om de løbende udfordringer – både den helt generelle og den mere specialiserede. På den måde søger vi hele tiden at holde os et skridt foran. Vi beskæftiger os primært med at rådgive erhvervsvirksomheder i både danske og internationale anliggender såvel som den offentlige- og kommunale sektor – uanset geografi, volumen og branche. Men vi hjælper også klienter med at løse deres private spørgsmål og yder rådgivning om det.

Hvem er vi

Codex Advokater har kontorer i både Vejle og Horsens, og er et af regionens største advokatfirmaer, som er specialiseret inden for rådgivning til erhvervslivet. Derudover har vi kontor i København i Carlsberg Byen. Vi yder rådgivning inden for alle områder, som erhvervsvirksomheder har behov for.

” Vi er et stærkt hold på over 30 jurister med hver vores speciale og en række fagligt kompetente medarbejdere, der står klar til at løse dine forretningsmæssige og juridiske udfordringer.”

Vi er medlem af Mackrell International – et internationalt advokatsamarbejde.

Vores Codex

Hos Codex Advokater er vi inspireret af viden og visdom fra fortiden. Og vi har hentet vores inspiration fra The Samurai Code fra 1080, hvor indsigten er, at det handler om at undgå krig og undgå at komme i konflikt. Det handler om at lægge den bedste strategi, se fremtiden og undgå kamp.

”Den største sejr er den, der vindes – uden at kæmpe.” – The Samurai Code

Vi står bag vores klienter med viden, fokus, sikkerhed og styrke til at fjerne forhindringer for forretningen – helst uden kamp. Når det ikke er muligt at blive enig med en modpart, kæmper vi for vores klienter med skarptslebne juridiske våben. Vi plukker de nødvendige kompetencer i fællesskabet, så vores klient står sikkert bag den stærkest tænkelige formation.