Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

reCAPTCHA is required.
03 oktober 2019

Advokatportræt af Mikael Grosen Skovbo

I vores nye portrætserie kan du møde personerne bag Codex. Denne gang har Mikael Grosen Skovbo stillet op til et interview.

Om mig:

40 år. Gift med Mia. Vi har tvillingepigerne Anna og Inger på 2 år.

Hvad er dit speciale?

Jeg arbejder i dag primært med rådgivning af erhvervsvirksomheder om selskabsret, kontrakter og i internationale forhold, samt med rådgivning om køb/salg af fast ejendom.

Hvad er dine største interesser – både personlige og arbejdsmæssige?

Med livlige tvillinger på 2 år er der nok at se til… men jeg nyder at være sammen med familie og venner, at rejse samt at dyrke sport (løb, fodbold og badminton).

Som glødende VB tilhænger siden midten af 80´erne har jeg også fået set en hel del fodboldkampe på stadion.

Codex Advokater er medlem af det verdensomspændende internationale advokatsamarbejde, Mackrell International. Jeg har som ansvarlig partner et løbende og tæt samarbejde med vores udenlandske advokatforbindelser, når vi arbejder sammen om at løse opgaver for hinandens kunder eller bruger hinandens netværk til gavn for vores kunder.

Det er altid sjovt at arbejde sammen med internationale advokatkollegaer, som jeg efterhånden har kendt i mange år, og har mødt på de årlige konferencer.

Beskriv din sjoveste sag:

Da jeg lige var startet som grøn advokatfuldmægtig, havde jeg en arvesag om udlevering af en norsk brudekiste til en værdi af ca. 300 kr.

Der var advokater på begge sider, og der blev i processkrifter til retten skrevet rigtig meget frem og tilbage om brudekisten og om, hvem afdøde havde ønsket skulle have den. Der var indkaldt en hel del vidner fra begge sider, som skulle afgive forklaring, men sagen blev hævet lige før, den skulle for en dommer.