Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

reCAPTCHA is required.
13 september 2019

Codex Advokater byder velkommen til advokat Janne Kristine Laursen

Codex Advokater har pr. 1. august ansat advokat Janne Kristine Laursen til at varetage og videreudvikle specialet udbudsret.

Advokat Janne Kristine Laursen har en specialiseret viden om udbudsprocesser, og formår at manøvrere i spændfeltet mellem offentligret og obligationsret. Kunderne forventer specialistviden og fleksibilitet, hvilket Janne leverer.

Janne har i en længere årrække beskæftiget sig med udbudsret. Både som udbudsjurist hos en offentlig myndighed og som advokat for tilbudsgivere og ordregivere.

I de seneste år har Janne drevet egen advokatvirksomhed med fokus på udbudsret, offentlige kontrakter og kontrakter i bredere forstand.

Fokus på det væsentlige

”Hos Codex Advokater kan jeg fokusere på det væsentlige, nemlig at yde mine kunder den bedste rådgivning inden for mine specialer, idet jeg nu har en større organisation i ryggen”.  siger Janne, og fortsætter:

”Desuden har det stor betydning, at jeg kender mine nye kolleger fra andre sammenhænge og ved, at vi harmonerer rigtigt godt med hensyn til faglighed, omgangstone og forhold til livet uden for arbejdspladsen.”

Hos Codex Advokater skal Janne primært beskæftige sig med udbudsretlige spørgsmål fra ordregivere og tilbudsgivere. Gennemførelse af forskellige udbudsprocedurer bliver en naturlig del af Jannes arbejdsopgaver.

Derudover bliver arbejdsopgaverne primært inden for offentlig ret og med kontrakter.

 ”Med Janne på holdet styrker vi vores kompetencer inden for det offentligretlige område. Desuden vil Janne kunne supplere vores hidtidige rådgivning, således at endnu flere kunder oplever Codex Advokater som et full service advokatkontor,” udtaler partner, Mads Kobberø.