Kan vi hjælpe dig?

Udfyld formularen eller ring til os 7572 4100

reCAPTCHA is required.
06 januar 2020

Nye partnere hos Codex Advokater – Lene H. Mortensen og Janus Bang Topp

Codex Advokater fortsætter udviklingen – advokaterne Lene H. Mortensen og Janus Bang Topp indtræder som partnere hos Codex Advokater fra 1. januar 2020.

Lene H. Mortensen – er født i 1975, opvokset i Vejle, bor i Horsens med sin mand og to drenge. Lene er specialist i familie- og arveret, og Lene er udpeget af Justitsministeriet som autoriseret bobestyrer ved Skifteretten i Horsens, hvor hun behandler dødsboer. Lene har tidligere været ansat ved domstolene, hvor hun i en periode har fungeret som landsdommer ved Vestre Landsret, ligesom Lene i en årrække har praktiseret som advokat.

Janus Bang Topp – er født i 1981, opvokset i Horsens, bor i Horsens med sin kone og sin søn. Janus er specialist i insolvensret, det vil sige behandling af konkursboer og rekonstruktion af virksomheder, herunder som et særligt speciale behandling af konkursboer inden for landbrugssektoren. Janus har gennem en årrække været advokat hos Kromann Reumert, før han blev ansat hos Codex Advokater.

Vi er rigtig glade for, at kunne byde Lene og Janus velkommen i partnerkredsen hos Codex Advokater”, siger Mads Danielsen, der er direktør hos Codex Advokater. ”Både Lene og Janus har været ansat hos os nogle år, og vi kan se, at de begge på hvert deres felt har en meget stærk faglig tilgang til juraen, og at de har en professionel, personlig og kompetent tilgang til kontorets klienter. De bidrager allerede på absolut bedste vis til holdet hos Codex, så et medejerskab er et helt naturligt næste skridt for dem begge.

Lene arbejder som udgangspunkt både i Vejle og Horsens. Janus vil som udgangspunkt være på kontoret i Horsens på Vitus Berings Plads, men vil som minimum én gang om ugen have sin faste plads på Damhaven i Vejle.